Četvrtak, 23/09 - Fudbal, Italija, Serija A
23/09Roma vs Udineze1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
22/09/2021 01:56
U četvrtak su na programu poslednja tri meča vanrednog petog kola italijanske Serije A, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rome i Udinezea. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Roma

Fudbaleri Rome igraju odlično ove sezone, i utisak je da će izabranici Žozea Murinja biti jedan od najozbiljnijih kandidata za plasman u Ligu šampiona, a možda i nešto više.
Do sada je tim sa Olimpika odigrao četiri meča u Seriji A i ostvario tri trijumfa i jedan poraz, i to na gostovanju kod Verone, koja je u međuvremenu otpustila Di Frančeska i za mesto šefa stručnog štaba postavila Igora Tudora koji je u gradu ljubavi debitivao sa pobedom.
Inače, pre toga je "vučica" slavili na svom terenu protiv Sasuola i to golom El Šaravija u poslednjim trenucima susreta.

Udineze

Generalno, fudbaleri Udinezea su sve do prošlog kola pružali fantastične partije na startu sezone, ali je onda usledio meč na "Dačija Areni" protiv zahuktalog Napolija, koji je ova ekipa izgubila sa čak 0:4.
Bilo kako bilo i pored tog debakla na svom terenu, navijači popularni "zebri" iz Udina imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su partije njihovih fudbalera u pitanju, pošto je poznato da je primarni cilj Udinezea opstanak u društvu najbojih.
Inače, trenutno se crno-beli nalaze na sredini tabele i svakako da če ova ekipa učiniti sve da na tom mestu i ostane.

Naš predlog

Ako saberemo i oduzmemo sve ono što su oba tima pružala u dosadašnjem toku Serije A, sigurno je da nas očekuje jedan uzbudljiv, a vrlo verovatno i efikasan susret u kom ipak veću prednost dajemo Romi koja igra fantastično na svom terenu pa vam predlažemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzart plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.