Ponedeljak, 27/09 - Fudbal, Grčka, Super League
27/09Atromitos vs ArisUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
25/09/2021 19:02
Solunci stižu na još jedno gostovanje u prestonicu. U predgrađu Peristeri meč Super lige Grčke igra se u ponedeljak u 18.30.
Atromitos

Ekipa iz atinskog predgrađa Peristeri nije dobro startovala u novoj sezoni grčkog fudbalskog prvenstva. Atromitos posle tri odigrana kola ima samo jedan bod, i to ga je osvojio na premijernom meču, na gostovanju šampionu Olimpijakosu. Taj remi na Karaiskakiju bio je bez golova, ali Atromitos nije uspeo da u naredna dva kola nadogradi taj iznenađujući rezultat. Odmah su izgubili na svom terenu od Panetolikosa, da bi ih Volos u prethodnom kolu dobio sa ubedljivih 3:0. Očegledno nisu u formi, a prilika da prekinu lošu seriju je meč sa Arisom.

Aris

\'\'Ratnici\'\' iz Soluna tim su koji je vicešampion Grčke. Jesu imali veliki zaostatak za šampionom Olimpijakosom, ali je i drugo mesto ogroman uspeh za ovaj tim, koji je stalno u senci PAOK-a. To što su bili ispred gradskog rivala na kraju prošle sezone za navijače ovog kluba bilo je ravno osvajanju šampionskog naslova. Aris nije uspeo da s edomogne grupne faze Lige konferencija ovog leta, na prvom koraku su se sastali sa kazahstanskom Astanom, i poraženi su u dvomeču, tek nakon produžetaka u Solunu, pošto su obe ekipe dobile utakmice na svom terenu rezultatom 2:0. U prva tri meča u novoj sezoni vicešampion Grčke je zabeležio pobedu, remi i poraz, a ukupna gol razlika im je 1:1. Startobvali su loše, u prve dve utakmice uzeli su samo bod, da bi prvi trijumf zabeležili u prošlom kolu kada su na svom terenu minimalnim rezultatom pobedili slavni Panatinaikos.

Predlog

Odbrane su bolji deo oba tima, a to se posebno odnosi na Aris, čija se mreža tresla samo jednom u prvih 270 minuta. S druge strane ne izgleda nam da bi rivali bili zadovoljni podelom plena, pošto su startovali lošije od očekivanja. U prošloj sezoni na ovom terenu odigrali su 2:2, ali nam se čini da sada ne možemo računati na toliko broj golova. Naš predlog je igra 0-2 gola, a koeficijent za nju u kladionici 1xbet iznosi 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.