Ponedeljak, 27/09 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
27/09Boavista vs Estoril1X2tip: X
7 / 10 Ulog
25/09/2021 19:20
Poslednji meč portugalske Primeire mogao bi biti izuzetno zanimljiv. Utakmica u Portu igra se u ponedeljak u 22.15.
Boavista

Crno-beli iz Porta su sasvim solidno startovali u novoj sezoni, a posebno su dobro igrali na stadionu. U šest odigranih utakmica Boavista ima po dve pobede, remija i poraza, s tim da je sedam od osam bodova osvojila kao domaćin. U tri meča u Portu pobedili su Fereiru i Santa Klaru, dosta sigurno i ubedljivo, dok su malo podmacili protiv Portimonesea. Tim iz Portimaoa jedini je napustio neporažen stadion Boaviste. Na strani su uspeli da osvoje samo jedan bod, bilo je to na gostovanju kod Vizele, dok su poražei kod Žil Visentea i Benfike.

Estoril

Gosti su i dalje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva portugalske Primeire, mada su u prošlom kolu najzad \'\'dolijali\'\' i doživeli prvi poraz. Nakon četiri pobede i jednog remija, Estoril je izgubio na svom terenu od šampiona Sportinga i to minimalnim rezultatom. Da sve bude gore, jedini gol šampion je postigao sa bele tačke. Do tog meča ekipa iz grada poznatog po stazi za Formulu 1 dobila je Aruku, Fereiru i Tondelu u gostima, dok je na svom terenu dobila maritimo i remizirala sa Gimaraešom. Možda riali nisu bili iz kategorije najjačih, ali je Estoril, da podsetimo, povratnik u Primeiru posle tri godine.

Predlog

Estoril je na tri dosadašnja gostovanja zabeležio isto toliko pobeda. To nam kazuje da ovaj tim ne brenuje gostujući teren i ume da nametne svoj stil igre. Na drugoj starni imamo jednu klasično \'\'domaćinsku\'\' ekipu, pošto je Boavista skoro sve bodove osvojila kada je igrala na svom terenu. Kada se sudare takvi timovi, najrealnije je da pobednika ne bude, pa će to i biti naš predlog, dakle x. Za nerešen rezultat u Portu u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.