Subota, 16/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
16/10Čukarički vs VojvodinaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
14/10/2021 20:59
Na Banovo Brdo dolazi Vojvodina. Oba meča prošle sezone bila su izuzetno uzbudljiva. Utakmica je na programu u subotu u 18 časova.
Čukarički

\'\'Brđani\'\' guraju po planu, a plan je ponovni izlazak u Evropu. Trenutno su na trećem mestu i gledaju u leđa jedino \'\'večitima\'\'. Niko ne bi imao ništa protiv ako bi i sezonu završili upravo na ovoj poziciji. Posle ispadanja u kvalifikacijama za Ligu konferencija, na klupu je seo Saša Ilić, nekadašnja igračka legenda Partizana. Od tada je Čukarički izgubio samo od Crvene zvezde, a četiri puta je pobedio i dva puta remizirao. Pred odlazak na prvenstvenu pauzu Čukarički je slavio na teškom gostovanju u Bačkoj Topoli, protiv direktnog konkurenta u borbi za treće mesto, ekipe TSC-a. Pre toga je slavio i u Kruševcu, pa je sa dva teška gostovanja doneo šest bodova. Još da nisu kiksirali protiv Radnika na svom terenu, utisak bi bio još povoljniji.

Vojvodina

Dosta problema ima Vojvodina u aktuelnoj sezoni. Tim je doživeo brojne promene, kako igračke, tako i na mestu šefa stručnog štaba. Iz Surdulice, gde je vodio Radnik, stigao je nekadašnji Zvezdin štoper Slavoljub Đorđević, i odmah na startu oduzeo bod šampionu na \'\'Rajku Mitiću\'\'. Nastavak prvenstva nije bio tako uspešan, Novosađani su upisali tri poraza i četiri remija u 11 kola, a iz Evrope ih je, dosta lako, izbacio austrijski LASK. U dva prethodna kola \'\'Lale\'\' su uzele samo jedan bod, i to na svom terenu u meču sa niškim Radničkim, dok su minimalno poraženi u Bačkoj Topoli. Efikasnost brine sve one kojima je ovaj klub u srcu, Voša je dala samo 13 golova na 11 utakmica i spada u najneefikasnije timove u ligi. Da bi ostvarili cilj i ponovo se plasirali u neko evropsko takmičenje, moraju pronaći pravog gol igrača, pošto im je trenutno najbolji strelac Veljko Simić sa četiri pogotka.

Predlog

Čukarički igra dosta ofanzivno pod vođstvom Saše Ilića i stvara mnogo prilika. Dosta ih i promašuje, a najviše puta je cilj pogodio Đorđe Jovanović, koji je sa 8 golova drugi strelac lige. U prethodnoj sezoni ova dva tima odigrala su spektakularne duele, u Novom Sadu je bilo 2:2, a u Beogradu čak 3:3. I sada se nadamo golovima i predlažemo vam igru 3+ sa koeficijentom 2.09 u kladionici 1xbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.