Subota, 16/10 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
16/10Brentford vs ČelsiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
14/10/2021 21:28
Prvi put će se u prvenstvenom meču sastati Brentford i Čelsi. Utakmica se igra Komjuniti stadionu, ali je ovo mali gradski derbi Londona. Početak je zakazan za 18.30 u subotu.
Brentford

\'\'Pčelice\'\' su baš prijatno iznenađenje i pravo osveženje u Premijer ligi. Dugo su čekali da zakorače u elitu, a sada kad su tu, ne nameravaju da se vraćaju u Čempionšip. Posle sedam odigranih kola imaju 12 bodova i zauzimaju odličnu sedmu poziciju. Izgubili su samo jednom, bilo je to protiv Brajtona, i to na svom stadionu. Na startu sezone pobedili su Arsenal, mnogi su to pripisivali početničkoj sreći, s obzirom da su oni debitanti u Premijer ligi, ali je Brentford nastavio sa odličnim igrača, pobedio i Vulverhempton i Vest Hem, i to kao gost. Pamtimo i njihov sjajni meč protiv Liverula koji je okončan bez pobedika, ako se tako može reći posle rezultata 3:3, pošto su obe ekipe pobednici.

Čelsi

Aktuelni šampion Evrope zna koliko ga težak posao očekuje protiv debitanta. Čelsi je, po mnogima, prvi favorit za osvajanje pehara u Premijer ligi, ali nikako ne smemo zaboravirti Siti, Liverpul, pa ni Junajted. Poraz od Sitija na Stamford Bridžu malo je poljuljao \'\'Plavce\'\', ali su se oni brzo pridigli i nakon pobede protiv Sautemptona vratili se na čelo tabele. Posle tog poraza od \'\'Građana\'\' Čelsi je izgubio i u Torinu, ponovo minimalnim rezultatom, pa će mu sada pobeda nad Malmeom u Ligi šampiona biti imperativ. Naravno, jasno je da je duel sa Brentfordom veći izazova nego okršaj sa prvakom Švedske, koji je već izgubio dva meča u Ligi šampiona i ne daju mu se nikakve šanse za prolaz dalje.

Predlog

Jesu se ranije sastajali Čeli i Brentford, ali je to bilo u okviru FA Kupa, poslednji put pre četiri godine. \'\'Pčelice\'\' su dugo boravile u Čempiošipu i vidi se da je ovaj tim željan igre protiv najboljih engleskih ekipa. Pobeda nad Vest hemom u prethodnom kolu je mali podvig, a verujemo da će i protiv Čelsija pružiti svoj maksimum i pokušati da zagorčaju život timu koji uspešno vodi Tomas Tuhel. Naš predlog za ovaj meč je 3+, a za ovaj tip u kladionici Mozzart dobijate koeficijent 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.