Petak, 15/10 - Fudbal, Španija, Segunda
15/10Eibar vs AlmeríaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
15/10/2021 00:07
Od petka su na programu mečevi desetog kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Eibara i Almerije. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Eibar

Fudbaleri Eibara su prošle sezone posle baš dosta vremena napustili najkvalitetniji rang španskog fudbala, pa nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog puta biti povratak u La Ligu.
Trenutno se Eibar nalazi na petom mestu na tabeli što je svakako dobra stvar pošto je to pozicija koja na kraju garantuje plasman u doigravanje.
Do sada je dojučerašnji prvoligaš odigrao devet mečeva u prvenstvu i ostvarili četiri trijumfa, tri remija i dva poraza, a u prošlom kolu je Eibar u jednom fantastičnom meču na kom smo videli čak šest golova remizirao na gostovanju kod Mirandesa, kada je bilo 3:3.

Almerija

Kako sada stvari stoje utisak je da su fudbaleri Almerije najveći favoriti da na kraju šampionata dođu do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, Umar Sadik i drugari se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Hihon.
Do sada je lider na tabeli odigrao devet mečeva u Segundi i ostvario šest trijumfa, jedan remi i dva poraza.
U prošlom kolu je Almerija nažalost samo remizirala na svom terenu i to protiv Las Palmasa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno ići na trijumf u ovom derbi meču desetog kola a smatramo da nam sve to može doneti i dosta golova na obe strane, pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.