Subota, 16/10 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
16/10Spartak Moskva vs Dinamo MoskvaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
15/10/2021 04:15
Ovo kolo ruske Premijer lige nam donosi i derbi Moskve, u kom će se sastati Spartak i Dinamo. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Spartak Moskva

Spartak iz Moskve nije na najbolji mogući način započeo ovaj šampionat, međutim kako vreme prolazi tako i Moskovljani pružaju sve bolje partije.
To nam možda i najbolje pokazuju i dva trijumfa u prethodna dva kola, pošto je Spartak prvo slavio na svom terenu protiv Ufe kada je bilo 2:0, a potom i na nimalo lakom gostovanju kod Ahmata iz Groznog, kada je bilo 0:1.
Trenutno se Moskovljani nalaze na sedmom mestu na tabeli, ali bi evenetualnim trijumf na ovom meču ova ekipa mogla da dođe čak do druge pozicije.

Dinamo Moskva

Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da je Dinamo iz Moskve najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja ruske Premijer lige, pošto se Moskovljani trenutno mimo svih očekivanja nalaze na drugom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit.
Nažalost, u prošlom kolu je Dinamo doživeo svoj treći poraz u šampionatu i to na svom terenu protiv Samare, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je tim iz Moskve odigrao pet mečeva na strani i ubedljivo je najbolji gost u ligi, pošto je u tom periodu ostvario četiri trijuma uz jedan poraz.

Naš predlog

Spartak polako ali sigurno diže svoju formu, ali im ovoga puta u goste dolazi najbolja gostujuća ekipa, pa sve nekako ukazuje da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol na ovom duelu, zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.