Sreda, 20/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
20/10Zenit vs Juventus1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/10/2021 02:59
U sredu se nastavljaju mečevi trećeg kola Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Zenita i Juventusa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Zenit

Fudbaleri Zenita su do sada odigrali dva meča u grupnoj fazi ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona i imaju polovičan učinak, pošto su u tom periodu ostvarili jedan poraz i jedan trijumf.
U prvom kolu je ekipa iz Sankt Petersburga sasvim očekivano poražena na gostovanju kod aktuelnog šampiona Evrope Čelsija, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Ipak, već u drugom kolu je šampion Rusije odigrao fantastičan meč pred svojim navijačima i slavio protiv švedskog Malmea, a taj susret je završen rezultatom 4:0.

Juventus

"Stara dama" nije na najbolji mogući način startovala u ovogodišnjem izdanju Serije A, ali kako vreme prolazi tako i tim iz Torina pruža sve bolje partije.
Najbolji pokazatelj za to je i trijumf u prošlom kolu u derbiju na svom terenu protiv Rome, kada je bilo 1:0.
Što se tiče Lige šampiona, izabranici MAsimilijana Alegrija igraju sjajno na startu takmičenje pošto se trenutno sa maksimalnim učinkom nalaze na prvom mestu na tabeli.
U prvom kolu je Juve slavio na gostovanju kod Malmea, da bi u drugom kolu ova ekipa savladala i aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Čelsija pošto je taj meč završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Zenit po pravilu igra dobro na svom terenu u evropskim takmičenjima, ali ipak smo mišljenja da će sudar sa Juventusom biti preveliki zalogaj za ruskog šampiona, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.