Četvrtak, 21/10 - Fudbal, Argentina, Primera
21/10Boka Juniors vs Godoj Kruz1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
19/10/2021 03:06
Argentinska Primera se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Godoj Kruza. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:15h.
Boka Juniors

Boka Juniors igra promenljivo u ovogodišnjem izdanju argentinske Primere, ali je utisak da stvari idu na bolje od kako je na klupu ovog kluba seo Sebastijan Batalja.
Naime, trenutno se aktuelni šammpion Argentine nalazi na trećem mestu na tabeli što je zaista sjajno pošto je pre samo nekoliko kola tim sa "Bombonjere" bio na sredini tabele.
U prošlom kolu je Boka Juniors odigrala još jedan sjajan meč i na teškom gostovanju kod Urakana slavila dosta lakše nego što se očekivalo pošto je taj duel završen rezultatom 0:3.

Godoj Kruz

Što se tiče Godoj Kruza, deluje da navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama svojih fudbalera.
Naime, ova simpatična ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, i do sada je na šesnaest odigranih mečeva ostvarila šest trijumfa, pet remija i pet poraza.
Na pet poslednjih mečeva Godoj Kruz ne zna za poraz, a u tom periodu je desetoplasirana ekipa na tabeli čak četiri puta remizirala uz jedan trijumf.
U prošlom kolu je Godoj remizirao na svom terenu protiv Sentral Kordobe, a taj meč je završen bez golova.

Naš predlog

Boka Juniors polako ali sigurno diže svoju formu i mišljenja smo da je tim sa "Bombonjere" veliki favorit na ovom duelu protiv Godoja zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.