Četvrtak, 21/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
21/10Lacio vs Olimpik MarseljUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
19/10/2021 03:58
Od četvrtka su na programu mečevi trećeg kola grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lacija i Marseja. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Lacio

Fudbaleri Lacija u jednom fenomenalnom raspoloženju dočekuju ovaj duel sa Marsejom u okviru trećeg kola grupne faze Liga Evrope, pošto su u prošlom kolu italijanske Serije A ostvarili veliki trijumf nad aktuelnim šampionom Interom, a taj meč na stadionu "Olimpiko" je završen rezultatom 3:1.
Inače, kada je Liga Evrope u pitanju, do sada su Rimljani odigrali dva meča i doživeli poraz na teškom gostovanju kod Galatasaraja, ali i ostvarili trijumf na svom terenu protiv Lokomotive iz Moskve kada je bilo 2:0.

Marsej

Što se fudbalera Marseja tiče, i ova ekipa je u prošlom kolu francuske Lige 1 nakon dosta vremena odigrala jedan sjajan meč i na svom Velodromu bez većih problema slavila protiv Lorijena sa 4:1, iako su gosti veoma zanimljivo prvi došli do vođstva na tom susretu.
Kada je u pitanju grupna faza ovogodišnjeg izdanja Liga Evrope, trenutno se Marsej nalazi na tek trećem mestu, pošto izabranici trenera Sampaolij na dva odigrana meča imaju isto toliko trijumfa.
U prošlom kolu je Marsej odigrao meč bez golova na svom terenu protiv Galatasaraja, dok je u prvom kolu tim sa Velodroma remizirao i protiv Lokomotive u Moskvi, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Lacio u sjajnom raspoloženju dočekuje ovaj susret, dok Marsej prosto ne sme da izgubi jer bi ukoliko se to desi smanjio drastično svoje šanse za plasmanom u nokaut fazu. Mišljenja smo da će nam ovaj duel na "Olimpiku" doneti baš dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.