Sreda, 20/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
20/10Salcburg vs VolfzburgUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
19/10/2021 12:42
\'\'Bikovi\'\' su odlično startovali u Ligi šampiona. Mogu li da nastave niz protiv Volfsburga? Utakmica u Mocartovom gradu počenje u sredu u 18.45.
Salcburg

Austrijski šampion gura odlično u u elitnom takmičenju, dok u domaćoj Bundesligi ponovo nema ravnopravnog takmaca. Posle dva kola u Ligi šampiona Salcburg ima četiri boda. U prvom kolu remizirali su u Sevilji, a taj meč na \'\'Sančez Pishuanu\'\' bio je posve nesvakidašnji. U prvom poluvremenu viđena su četiri jedanaesterca, od toga tri za Salcburg, ali su \'\'Bikovi\'\' relaizovali samo jedan. U drugom kolu su pobedili Lil na svom terenu, pa sada očekuju Volfsburg u dobrom raspoloženju. U domaćem prvenstvu su niz od deset uzastopnih pobeda prekinuli ovog vikenda, kada su remizirali sa Altahom. To je bila prva utakmica u kojoj nisu pobedili, uz onaj remi u Sevilji.

Volfsburg

Nemački klub je bio sjajan na startu Bundeslige i imao je četiri vezana uspeha. Posle remija sa Ajntrahtom na svom terenu Volfsburg je ušao u krizu, pa je izgubio u naredna tri kola. Posle poraza od Hofenhajma i Menhengladbaha u subotu su poraženi i od Uniona u Berlinu. U Ligi šampiona su dva puta igrali nerešeno, prvo sa Lilom u gostima, a onda i na svojoj Folksvegen areni sa Seviljom. Ovo je izjednačena grupa, i sve četiri ekipa imaju pansu da prođu dalje. Posle dva kola nešto bolje šanse za to imaju Salcburg i Sevilja.

Predlog

Očigledno je Salcburg malo spustio gas u meču sa Altahom, znajući da ga očekujemo možda i ključni okršaj u Ligi šampiona. Pobeda nad Volfsburgom bi im širom otvorila vrata nokaut faze u elitnom evropskom takmičenju i oni će sve učiniti da to i ostvare. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusCasino iznosi 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.