Petak, 22/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
22/10Paderborn vs Hamburger SV1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/10/2021 04:58
Od petka su na programu mečevi jedanaestog kola nemačke Cvajte, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Paderborna i Hamburga. Susret između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Paderborn

Fudbaleri Paderborna igraju sjajno u dosadašnjem toku nemačke Cvajte, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na odličnom četvrtom mestu na tabeli.
Naravno, primarni cilj je da ovaj tim na kraju šampionata dođe do plasmana na jedno od prva tri mesta, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U prošlom kolu je Paderborn remizirao na svom terenu protiv drugoplasiranog Regensburga, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Paderborn ostvario pet mečeva na svom terenu i ostvario samo jedan trijumf, dva remija i dva poraza.

Hamburg

Fudbaleri Hambruga godinama unazad pokušavaju da dođu do povratka u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, ali im to nažalost ne polazi za nogom.
Ni ovog puta situacija nije dosta bolja pošto se u ovom trentku tim koji do pre samo nekoliko godina nikada nije ispadao iz Bundeslige nalazi na osmom mestu na tabeli sa petnaest osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu Hamburg nije uspeo da iskoristi brojčanu prednost pošto je većim delom susreta sa Fortunom iz Dizeldorfa imao igrača više, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je ova ekipa odigrala pet mečeva na strani i ostvarila dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Naš predlog

Paderborn ima dosta problema na domaćem terenu ali i pored svega toga ovoj ekipi dajemo prednost na ovom duelu protiv Hamburga, koji je utisak kako prvenstvo prolazi pruža sve slabije partije, o čemu na najbolje svedoče i tri vezana remija.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa fantastičnom kvotom 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.