Četvrtak, 21/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
21/10Ajntraht Frankfurt vs OlimpijakosDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
20/10/2021 10:34
U bankarskom centru Evrope igra se duel trećeg kola Lige Evrope. Ajntraht u Frankfurtu dočekuje šampiona Grčke, a meč je na programu u četvrtak u 21 čas.
Ajntraht

\'\'Orlovi\'\' su na prvenstvenu pauzu otišli posle pobede nad Bajernom u Minhenu Bila je to, slobodno možemo reći, najveća fudbalska senzacija u Evropi u aktuelnoj sezoni. Ne samo da su naneli prvi poraz Bavarcima u svim takmičenjima u ovoj sezoni, već su ih pobedili na njihovoj Alijanc areni. Bio je to ujedno osmi uzastopni meč, u oba takmičenja u kojima igraju, da Ajntraht nije izgubio. Oni su poraženi samo na startu sezone, u domaćem Kupu i u prvom kolu od Borusije u Dortmundu. Usledio je niz od šest nerešenih rezultata u nizu, pa dve pobede, u Antverpenu i Menhenu. I onda, kada se to najmanje očekivalo, stigao je poraz. U subotu je u grad na Majni došla Herta, tim u lošoj formi, i odnela sva tri boda. Ajntraht želi iskupljenje u Ligi Evrope, imaju četiri boda iz dva kola, i na sigurnom su drugom mestu. Remizirali su sa Fenerbahčeom kući i pobedili Antverp u gostima.

Olimpijakos

Pirejci su želeli u Ligu šampiona, ali ih je u kvalifikacijama izbacio Ludogorec. Razočaranje je bilo veliko, Olimpijakosu je sve osim elitnog evropskog takmičenja malo, pa čak i Liga Evrope. Ipak, moraju da se pomire sa sudbinom i pokušaju da odu što dalje u ovom takmičenju. Za sada im ide dobro, imaju maksimalan skor posle prva dva kola, pobedili su Antverpen u Pireju i Fener u Istanbulu. Posebno su bili ubedljivi na gostovanju u Turskoj kada su domaće pobedili sa 3:0. Što se tiče grčke lige, Olimpijakos je startovao dobro, ali ne perfektno, kako to obično čine. U prvih šest kola imaju četiri pobede i dva remija, i trenutno su lideri, ali sa samo bodo više od PAOK-a na drugom mestu.

Predlog

Olimpijakos još nema poraz u regularnom toku. Izgubili su samo u Bugarskoj na penale, a na ostalim utakmicama, računajući i kvalifikacije, još nisu poraženi. U Frankfurtu neće biti favoriti, ali ni autsajderi. Ove dve ekipe su favoriti za prolaz u nokaut fazu i verujemo da će uspeti da se nađu među ekipama koje će i na proleće igrati u Ligi Evrope. Očekujemo zanimljiv meč sa golovima na obe strane. Naš predlog je igra gol-gol, a koeficijent za GG u kladionici Mozzart iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.