Nedelja, 24/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
24/10Bohum vs Ajntraht Frankfurt1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
22/10/2021 17:14
U prošlom kolu Bohum je prvi put slavio na strani, dok je Ajtraht podbacio na svom terenu. Poslednji meč 9. kola Bundeslige igra se u nedelju u 19.30.
Bohum

Utakmica u Firtu protiv Grojtera bila je za Bohum \'\'majka svih bitaka\'\'. Na sreću po njih, sve se dobro završilo, osvojili su tri boda, a jednog direktnog konkurenta u borbi za opstanak, već sada, poslali su u ponor. Bohum je pobegao iz zone ispadanja, ali daleko od toga da može biti spokojan. Da bi se opstalo u Bundesligi bodovi moraju da se osvajaju u kontinuitetu, a Bohumu tek predstoje utakmice sa najjačim ekipama. Do sada su osvojili sedam bodova, što nije mnogo, ali nije ni malo uzimajući u obzir učinak drugog novajlije Grojter Firta koji ima samo jedan bod na kontu.

Ajntraht

\'\'Orlovi\'\' iz grada na Majni napravli su senzaciju prvenstva kada su pobedili Bajern u Minhenu pre dva kola. Filip Kostić je bio tvorac tog trijumfa upisavši gol i asistenciju na tom meču. To je bila prva pobeda Ajntrahta u prvenstvu, pošto su pre toga imali poraz u Dortmundu i pet vezanih remija. Očekivalo se da tim novog trenera Olivera Glasnera krene ka gornjem delu tabele, ali je onda u Frankfurt došal Herta i odnela sva tri boda. Bio je Ajntraht i ranije sklon kiksevima kada se to najmanje očekivalo, ali je ovaj poraz baš teško pao navijačima. Iskupljenje je stiglo samo par dana kasnije, u trećem kolu Lige Evrope Ajntraht je dočekao grčki Olimpijakos i slavio sa 3:1, čime je stigao na prag plasmana u nokaut fazu. To bi mogao da obezbedi već u Pireju kroz desetak dana.

Predlog

Mada izgleda da je Ajntraht mnogo bolje odigrao u prvih osam kola, tim iz Frankfurta ima samo bod više od Bohuma. Razlog za to je samo jedna pobeda ovog tima u dosadašnjih osam kola, dok ih Bihum ima dve, protiv Majnca i Grojtera. Odavno nisu igrali međusobne mečeve Ajntraht i Bohum, psoeldnji put u Kupu pre osam godina, a u prvenstvu još 2012. Očekujemo da iskustvo presudi i da Ajntraht odnese sva tri boda iz Bohuma. Za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.