Subota, 23/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
23/10Šalke 04 vs Dinamo Drezden1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
23/10/2021 02:27
U subotu je na programu čak četiri meča nemačke Cvajte, a za vas smo ovog puta analizirali duel između nekadašnjih velikana Šalkea i Dinama iz Drezdena. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Šalke

Nakon prošlosezonskog ispadanja u Cvajtu, svakako da će primarni cilj ekipe iz Gelzenkirhena biti povratak u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutno se Šalke nalazi na trećem mestu na tabeli sa devetnaest osvojenih bodova, što je za tri boda manje u odnosu na trenutno prvoplasirani Sent Pauli.
U prošlom kolu je prošlosezonski prvoligaš odigrao jedan sjajan meč i slavio na nimalo lakom gostovanju kod Hanovera, kom gori pod nogama, a taj due je završen rezultatom 0:1.

Dinamo Drezden

Dinamo Drezden ima dosta problema na startu ove sezone a to nam nekako i najbolje pokazuje trenutna tabela, pošto se ova ekipa koja je pre više od dve decenije imala zapaženu ulogu na evropskoj sceni, nalazi na jedanestom mestu.
U prošlom kolu je tim iz Drezdena doživeo novi poraz i to na svom terenu od šestoplasiranog Nirnberga, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostujućem terenu, do sada je Dinamo Drezden odigrao pet mečeva van svog terena i ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da se ekspresno vrati u Bundesligu, Šalke prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.