Nedelja, 24/10 - Fudbal, Grčka, Super League
24/10Olimpijakos vs PAOK1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/10/2021 03:02
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč grčke Superlige, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Olimpijakosa i PAOK-a. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova i 30 minuta.
Olimpijakos

Svakako da su fudbaleri Olimpijakosa najveći favoriti za titulu šampiona Grčke, ali je nekako utisak da je ovog puta Superliga dosta ujednačenija nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko sezona.
Ipak, i pored toga Olimpijakos se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasirani PAOK, koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom je tim iz Pireja slavio na veoma važnom gostovanju kod Janjine, a taj susret je završen rezultatom 1:2, što je bio četvrti trijumf Olimpijakosa u ovom šampionatu.

PAOK

Generalno i fudbaleri PAOK-a pružaju dosta dobre partije ove sezone, ali je veliko pitanje da li će to biti dovoljno da se prekine dominacija Olimpijakosa.
Nakon šest odigranih kola se tim iz Soluna nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na ekipu iz Pireja.
Do sada je PAOK odigrao šest mečeva u najkvalitetnijem rangu grčkog fudbala i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli u jednom neverovatnom meču remizirala na svom terenu protiv Volosa, a na tom duelu smo videli čak osam golova pošto je na kraju bilo 4:4.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je ipak da je kvalitet ali i iskustvo na strani Olimpijakosa, zbog čega vam između ostalog hrabro i preporučujemo da ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.