Ponedeljak, 25/10 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
25/10Lokomotiva Moskva vs SochiDupla šansatip: 12
8 / 10 Ulog
23/10/2021 10:22
Utakmica u MOskvi može se nazvati derbijem ovog kola. Lokomotiva dočekuje najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela sezone. Utakmica se igra u ponedeljak u 18 časova.
Lokomotiva Moskva

\'\'Lokosi\'\' su se rastali sa srpskim trenerom Markom Nikolićem, po pisanju medija, sporazumno, ali se nisu usrećili sa novim strategom Nemcem Gizdolom. Lokomotiva je bez pobede na poslednjih sedam utakmica, četiri u Premijer ligi, a tri u Ligi Evrpe. To se odavno nije dogodilo aktuelnom osvajaču Kupa Rusije. Posle 11 kola Lokomotiva ima samo jedan poraz u prvenstvu, ali je zbog velikog broja nerešenih rezultata tek na petom mestu. Ipak, vodeći dvojac Zenit i Dinamo nije previše odmakao, samo pet bodova, ali znajući koliko je aktuelni šampion retko gubi bodove, ni to nije zanemarljivo. U Evropi je Lokomotiva daleko od nokaut faze, posle tri kola imaju samo jedan bod, a poraz od Galatasaraja u četvrtak u Moskvi dodatno je uzdrmao njihove ambicije.

Soči

Ekipa Sočija nije uspela da dođe do grupne faze Lige konferencija, isprečio mu se Partizan u trećem kolu, ali je ovaj tim nastavio sa odličnim igrama u domaćem prvenstvu, koje im je ipak prioritet. Soči je posle 11 kola na odličnom trećem mestu, sakupili su 21 bod, samo dva manje pred ovo kolo od Zenita koji je prvi. Jeste da Soči ima već četiri poraza, najviše od svih timova iz vrha tabele, ali su zato pobedili sedam puta, i zahvaljujući činjenici da nijednom nisu remizirali, nalaze se ovako visoko. U poslednja dva kola Soči je pobedio Zenit u Sankt Peterburgu, što je odjeknulo širom Evrope, a onda je na svom terenu slavio i protiv Rostova. PObeda nad Zenitom bila je iznenađenje i zbog činjenice da su pre tog meča vezali dva poraza, od Dinama i Krasnodara.

Predlog

Gosti su u boljoj formi, ali to u Rusiji ne mora ništa da znači. Fudbaleri Lokomotive još se navikavaju na novog trenera Gizdola, to bi Soči moga da iskoristi i nastavi sa dobrim rezultatima. Sve je moguće u ovom duelu, a prošle sezone obe ekipe dobile su prvenstvene okršaje kao domaćini. Ipak, Lokomotiva je pobedila Soči u Kupu, i to kao gost u četvrtfinalu. Pošto troznak ne možemo da odigramo, nije ovo sportska prognoza, naš predlog je dupla šansa na goste. Za x2 u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.