Utorak, 26/10 - Fudbal, Italija, Serija A
26/10Specija vs ĐenovaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
24/10/2021 10:27
U vanrednom 10. kolu italijanske Serije A igra se veoma bitan meč u borbi za opstanak. U Speciji domaća ekipa dočekuje Đenovu u utorak u 18.30.
Specija

U svojoj drugoj prvoligaškoj sezoni Specija se susreće sa istim problemima. Ovaj tim je opredeljen da se bori za opstanak, mada je imao svojih svetlih momenata, kako u prošloj, tako i u ovoj sezoni. U prethodnih pet kola pobedili su samo jednom, dok su četiri puta poraženi. Mora se priznati da su imali i težak raspored pošto su dva puta na svom terenu igrali protiv favorita, Juventusa i Milana. Posle devet odigranih kola Specija ima sedam bodova, a u petak su doživeli poraz od Sampdorije kao gosti sa 2:1. Sada im dolazi druga ekipa iz Đenove, ali su sada bodovi imperativ za njih.

Đenova

Đenovljani su osvojili bod manje od Specije u dosadašnjem delu prvenstva, pa je jasno da ne mogu da budu zadovoljni. \'\'Rosoblui\'\' su pobedili samo jednom od starta sezone, a u šest poslednjih kola tri puta su remizirali i tri puta izgubili. Na svom terenu još nikog nisu pobedili, na četiri utakmice dva puta su izgubili, a na poslednja dva meča uspeli su da osvoje bod u duelima sa Veronom i Sasuolom. Na poslednjem gostovanju, protiv Torina u petak, dali su dva gola, ali je i to bilo nedovoljno da se neporaženi vrate u napoznatiju italijansku luku.

Predlog

Ove dve ekipe primile su veliki broj golova. Specija je primila 22, dok je odbana Đenove poklekla 21 put. Samo je Salernitana još primili toliko pogodaka. Prošle sezone su se ove dve ekipe po prvi put sastale u eliti, što je i logično s obzirom da je Specija bila debitant. Oba meča u prethodnom prvenstvu dobila je Đenova, rezultatima 2:0 na svom terenu i 2:1 u Speciji. Očekujemo da golova bude i sada, i to na obe strane, pa je naš predlog GG sa koeficijentom 1.67 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.