Petak, 29/10 - Fudbal, Španija, Segunda
29/10Almería vs LeganesUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
7 / 10 Ulog
27/10/2021 19:57
Tim iz Andaluzije čvrsto gazi ka Primeri, gosti su u velikom problemu. Utakmica u Almeriji igra se u petak u 21 čas.
Alemrija

Nije uspela Almerija prošle sezone da se domogne elite i pored velikih ulaganja arapskih vlasnika u ovaj klub. Dugo su bili u konkurenciji sa Majorkom i Espanjolom, alisu na kraju morali da se zadovolje samo plej-ofom, u kome ih je odmah izbacila Đirona. U novu sezonu ušli su bez jednog od glavnih igrača, otišao je Korpas, ali su uspeli da zadrže Umara Sadika, odbivši više unosnih ponuda da visokog nigerijskog napadača. Bivši fudbaler Partizana blista i u ovoj sezoni, pa je trenutno prvi strelac lige sa sedam golova. Njegov tim je lider i to je, ipak, najbitnije. Almerija je u dva prethodna kola bila ubedljiva, prvo su pobedili drugi tim Real Sosijedada sa 3:1, a onda i Mirandes u gostima sa 4:1. Na tom meču Umar Sadik je odmarao, ali bi trebalo da bude u postavi u ovoj utakmici.

Leganes

Prošlu sezonu je Leganes završio na trećem mestu, sa istim brojem bodova kao i Almerija, ali ni oni nisu uspeli da se preko plej-ofa domognu španske elite, tačnije da se u nju vrate, pošto su godinu ranije ispali iz La Lige. Njih je u polufinalu baraža pobedio Rajo Valjekano, koji je kasnije slavio i u finalu protiv Đirone, pa su sada \'\'Pčelice\'\' prvoligaši. Za Leganes taj neuspeh bio je katastrofa. Od njega se nisu oporavili, ušli su u novo prvenstvo oslabljeni i trenutno se nalaze na 20. mestu sa samo 10 bodova iz 12 utakmica. Tu ispred njih je i Đirona, što samo potvrđuje koliko je neuspeh u plej-ofu stresan za klubove, i šta je Almerija uspela da prevaziđe. Leganes je bez pobede na prethodnih pet utakmica i to je najveći razlog zašto su skliznuli u zonu ispadanja. Primili su u proseku dva gola po meču, što je previše za tim koga je odlikovala granitna odbrana.

Predlog

Prošle sezone Leganes je bio uspešniji od Almerije u međusobnim okršajima. Slavili su na domaćem terenu, dok je u Andaluziji bilo nerešeno. Sada je domaćin u mnogo boljem momentumu, lako daje golove, a odbrana Leganesa nam ne uliva poverenje. Zato je naš predlog domaćin daje dva gola, a koeficijent za njega u kladionici Meridianbet iznosi tačno 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.