Subota, 30/10 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
30/10Ajntraht Frankfurt vs RB Lajpcig1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
28/10/2021 12:16
Lajpcig nikad nije pobedio u Frankfurtu. Da li je došlo vreme i za to? Utakmica 10. kola Bundeslige igra se u subotu u 18.30.
Ajntraht

Izgleda da je onaj meč u Minhenu bio samo trenutni bljesak tima iz Frankfurta, kome je to još uvek jedina pobeda u aktuelnoj sezoni, ne računajući mečeve u Ligi Evrope. Neverovatno je da tim koji pobedi Bajern na strani posle toga izgubi od Herte na svom terenu i Bohuma na strani. Taj poraz od novajlije spustio je \'\'Orlove\'\' na 15. poziciju, i sada su tik iznad zone ispadanja. Novi trener Ajntrahta Oliver Glasner nikako da pronađe pravi sastav, mada je tim, koji mu je ostavio Adi hiter, slabiji samo za Andrea Silvu. Jeste Portugalac bio najbolji strelac Ajntrahta, ali su stigle i adekvatne zamene, poput Jensa Haugea i Sema Lamersa. U Bohumu je Pasijensija promašio penal kod rezultata 1:= za domaćina i Ajntraht je upisao poraz, treći u prvenstvu. U Ligi Evrope dobro stoje, polse tri kola imaju sedam bodova i u četvrtak putuju u Atinu na megdan Olimpijakosu.

RB Lajpcig

Prosto je neverovatno da \'\'Bikovi\'\' još nisu uspeli da pobede u gradu na Majni. Lajpcig je od ulaska u Bundesligu uvek u vrhu tabele, konstantno se bore za \'\'salataru\'\', a nikako da pobede u bankarskom centru Evrope. Na do sada odigranih pet utakmica na Komercbank areni, četiri u prvenstvu i jednom u Kupu, uspeli su samo dva puta da odigraju nerešeno. Ove sezone Lajpcig očajno igra na strani, pobede su ostvarili samo u DFB kupu, i to protiv nižerazrednih timova, prvo Zandhauzena, i sada Babelzberga pre par dana. U Ligi šampiona i Bundesligi odigrali su šest utakmiva, četiri su izgubili, a dva puta su remizirali. Uskoro im predstoji duel sa Pari Sen Žermenom, od koga su izgubili 3:2 pre desetak dana, ali verujemo da je Lajpvigu mnogo bitnii meč sa Ajntrahtom, pošto u Ligi šampiona imaju minimalne šanse za prolaz dalje, odnosno samo za osvajanje trećeg mesta.

Predlog

Ako bismo gledali tradiciju, dvojke nema u ovom meču. Ali, jednom mora da dođe i kraj nepobedivosti Ajntrahta na svom terenu protiv Lajpciga. Prosto smo se uzdali u instinkt i smatramo da bi Lajpcig morao da počne da pobeđuje u nizu. U Parizu su odigrali dobro, Grojter Firt su lako dobili, a slavili su i kod regionalnog ligaša Babelzberga, pa mislimo da su u dbroj formi. To bi trebalo da pokažu u Frankfurtu, pa predlažemo dvojku sa kvotom 1.88 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.