Sreda, 24/11 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
24/11Palmeiras vs Atletiko MineiroDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
22/11/2021 08:51
Brazilska Serija A se bliži svom kraju, a kako sada stvari stoje ova zemlja će nakon višegodišnje dominacije Flamenga ove sezone dobiti novog šampiona. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Palmeirasa i Atletiko Mineira koji je zakazan za 01:30h.
Palmeiras

Fudbaleri Palmeirasa su aktuelni šampioni Južne Amerike i sigurno je da će jedna od najtrofejnijih brazilskih ekipa učiniti sve da dođe do ponovog trofeja u Kopa Libertadoresu pošto ih uskoro očekuje veliko finale sa Flamengom.
Kada je u pitanju brazilska Serija A, trenutno se Palmeiras nalazi na trećem mestu na tabeli uz čak šesnaest bodova manjka u odnosu na prvoplasriani Atletiko Mineiro koji im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prošlom je trećeplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Fortaleze, a taj meč je završen rezultatom 1:0.

Atletiko Mineiro

Ni oni najveći optimisti verovatno nisu očekivali da će Atletiko Mineiro pružati ovakve partije ove sezone, mada, šta drugo očekivati od tima čiji napad predvode Hulk i Dijego Kosta.
Trenutno se ova ekipa nalazi na ubedljivom prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Flamengo, i ukoliko se nešto nepredviđeno ne dogodi u poslednja četiri kola, Mineiro će nakon pedeset godina ponovo postati šampion Brazila.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila novi trijumf i to na svom terenu protiv novajlija Žuventuda, a taj meč je završen rezultatom 2:0, što je bila peta vezana pobeda za lidera na tabeli u Seriji A.

Naš predlog

Smatramo da se lider na tabeli i najveći favorit za titulu mora i okliznuti na nakom meču do kraja šampionata, a deluje da je ovo gostovanje kod Palmeirasa idealna prilika za to, pa vam toplo preporučujemo da odigrate duplu šansu 1X za koju je kladionica CircusCasino pripremila fantastičnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.