Sreda, 24/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
24/11Sporting CP vs Borusija DortmunUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
22/11/2021 08:00
U sredu se nastavljaju mečevi petog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Borusije Dortmund. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Sporting

Mimo svih očekivanja su fudbaleri Sportinga prošle sezone došli do titule prvaka Portugala, što je između ostalog ekipi iz Lisabona i donelo plasman u Ligu šampiona.
Trenutno se aktuelni šampion Portugala nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Borusija iz Dortmunda pa je utisak da će ova dva tima do kraja grupne faze voditi veliku borbu za plasman u osminu finala Lige šampiona.
U prošlom kolu su izabranici sjajnog Rubena Amorima bez većih problema savladali Bešiktaš na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Borusija Dortmund

Ako uzmemo u obzir da Borusija duže vreme igra bez svog najboljeg fudbalera Halanda, onda svakako deluje da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni sa partijama popularnih "milionera".
Naime, trenutno se Dortmund nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige uz samo bod zaostatka u odnosu na vodeći Bajern iz Minhena.
Što se tiče Lige šampiona, Borusija se nalazi na deobi drugog mesta pošto je ova ekipa do sada ostvarila dva trijumfa i dva poraza, i to oba puta od Ajaksa.
Upravo u prošlom kolu su "milioneri" na svom terenu poraženi od Dušana Tadića i drugara, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Oba tima žele plasman u nokaut fazu i mišljenja smo da nas upravo zbog toga očekuje jedan poprilično efikasan duel zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.