Četvrtak, 25/11 - Fudbal, Argentina, Primera
25/11Independijente vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
22/11/2021 09:09
Argentinska Primera se bliži svom kraju a za vas smo ovog puta analizirali duel između Independijentea i Boke Juniors. Susret između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
Independijente

Fudbaleri Independijentea se trenutno nalaze na devetom mestu na tabeli argentinske Primere i nekako je utisak da je to možda i realnost kada je u pitanju ova ekipa.
Na poslednjih pet mečeva je Independijente pružao poprilično promenljive partije pošto je u tom periodu ova ekipa ostvarila dva trijumfa, dva poraza uz jedan remi.
U prošlom kolu je devetoplasirana ekipa na tabeli doživela poraz na gostovanju kod Sentral Kordobe, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio šesti poraz Indpendijentea u tekućoj sezoni.

Boka Juniors

Nakon starta prvenstva koji je bio katastrofalan, utisak je da su nekako stvari ipak došle na svoje kada je u pitanju Boka Juniors, ali ono što je evidentno je da će tim sa "Bombonjere" šampionski pehar predati najljućem rivalu River Plejtu koji se nalazi na prvom mestu na tabeli i nedostaje mu još jedan trijumf da i zvanično postane šampion Argentine.
Inače, Boka se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Taljeres i sigurno je da treba očekivati da aktuelni šampion Argentine do kraja Primere upravo napadne tu drugu poziciju, što neće biti nimalo lak zadatak.

Naš predlog

Independijente igra promenljivo čitavim tokom sezone, dok Boka polako ali sigurno kako se bliži kraj šampionata diže svoju formu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.