Četvrtak, 25/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
25/11Lokomotiva Moskva vs Lacio1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
24/11/2021 14:05
Od četvrka su na programu mečevi petog kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lokomotive iz Moskve i Lacija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Lokomotiva Moskva

Moskovljani imaju minimalne šanse da dođu do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope, pošto se trenutno nalaze na poslednjem mestu u grupi uz samo dva osvojena boda što je zaista premalo.
Do sada je Lokomotiva odigrala četiri meča i doživela dva poraza i dva remija, a u prošlom kolu je tim iz Moskve remizirao na teškom gostovanju kod Galatasaraja, kada je bilo 1:1, što se svakako može smatrati dobrim rezultatom, obzirom da je poznato koliko dobro turske ekipe u evropskim takmičenjima igraju na svom terenu.
Što se tiče mečeva na svom terenu, do sada je Lokomotiva na dva odigrana meča na svom terenu jednom remizirala i doživela jedan poraz, pa je sigurno da će ruska ekipa učiniti sve da dođe do prvog trijumfa na svom stadionu u Ligi Evrope.

Lacio

Što se tiče Lacija, trenutno se Rimljani nalaze na drugom mestu na tabeli i apsolutno sve drže u svojim rukama kada je u pitanju plasman u narednu fazu.
Do sada su izabranici Maurisija Sarija odigrali četiri meča i ostvarili jedan trijumf, dva remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je tim sa "Olimpika" u jednom fantastičnom susretu na gostovanju kod Marseja odigrao 2:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je Lacio odigrao dva meča na strani i nije se baš proslavio pošto je u tom periodu italijanska ekipa doživela jedan poraz i to na gostovanju kod Galatasaraja i pomenuti remi sa Marsejom u prošlom kolu.

Naš predlog

Smatramo da će kvalitet Lacijala isplivati na površinu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.