Četvrtak, 25/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
25/11Lester Siti vs Legia WarszawaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
24/11/2021 14:22
U četvrtak se nastavljaju mečevi petog kola Liga Evrope, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Lestera i Legije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18:45h.
Lester

Fudbaleri Lestera imaju dosta problema u poslednje vreme što se nekako najbolje videlo na meču prošlog kola engleske Premijer lige, kada je ova ekipa poražena na svom terenu od Čelsija, pošto je taj duel završen rezultatom 0:3.
Što se tiče Liga Evrope, trenutno se nekadašnji šampion Engleske nalazi na trećem mestu u grupi sa pet osvojenih bodova i svakako da je pobeda imperativ u duelu protiv Legije, koja ima bod viška.
U prošlom kolu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja Lester je samo remizirao na svom terenu protiv Spartaka iz Moskve, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Legija

Ni oni najveći pesimisti nisu očekivali da će aktuelni šampion Poljske imati ovoliko problema u Ekstraklasi.
Naime, Legija se trenutno mimo svih očekivanja nalazi na mestu koje na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang, i to pošto je tim iz Varšave na trinaest odigranih mečeva ostvario samo tri trijumfa uz čak deset poraza, što je jedan neverovatan podatak.
Kada je Liga Evrope u pitanju, vrlo lako se može desiti da Legija na kraju dođe do plasmana u nokaut fazu makar Lige Konferencija, iako još tim iz Varšave drži sve u svojim rukama.
U prošlom kolu je Legija poražena na svom terenu od Napolija, a taj duel je završen rezultatom 1:4.

Naš predlog

Ako uzmemo u obzir sve ono što Legija pruža u poslednje vreme nema nikakve sumnje da su fudbaleri Lestera veliki favoriti na ovom duelu, ali smo ipak mišljenja da će tim iz Varšave uspeti da postigne makar jedan gol na ovom poprilično teškom gostovanju zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.24.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.