Petak, 26/11 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
26/11Vest Bromvič Albion vs Notingem ForestUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
25/11/2021 17:23
Domaći je u veliko padu forme i vodeći dvojac mu sve više odmiče. Utakmica u Birmingemu igra se u petak u 21 čas.
Vest Bromvič Albion

VBA je nakon izvanrednog starta sezone ušao u krizu kojoj se ne naize kraj. Svaka ekipa u Čempionpišu mora da prođe kroz krizni period, bar jednom u toku prvenstva, a suština je u tome da on traje što kraće. Vest Brom je pobedio samo jednom u prethodnih pet kola, i to slabi Hal Siti minumalnim rezultatom. Na strani su imali tri vezana poraza, a taj loš niz prekinuli su remijem bez golova u Blekpulu u vanrednom kolu prošlog utorka. Još uvek igraju dobro na svom Hotornsu u Birmingemu, gde na devet utakmica imaju šest pobeda i tri remija. Takav učinak drži ih u vrhu tabele, ali sve više zaostaju za Bornmutom i Fulamom. Srećom po njih, i ove dve ekipe su osvojile samo po bod u vanrednom kolu.

Notingem Forest

\'\'Šumari\'\' iz Notingema su se popravili u poslednje vreme, ali su i dalje daleko od vrha tabele. Bivši dvostruki evropski šampiona, tačnije osvajač Kupa šampiona, nalazi se na 13. mestu i podjednako je udaljen od zone plej-ofa i zone ispadanja. Naravno da su ambicije ovog slavnog kluba mnogo veće nego tavorenje u sredini tabele u drugoj ligi, ali da bi napravili iskorak potrebno je mnogo toga. Posle onog katastrofalnog poraza od Fulama na svom terenu, Notingem Forest je vezao pet utakmica bez neuspeha, ali sa samo jednom pobedom. Slavili su ubedljivo protiv Prestona, a remizirali sa Kvins Parkom, Šefild Junajtedom, Redingom i u utorak sa Lutonom na svom terenu, ali su u tom meču veći deo drugog poluvremena igrali sa igračem manje.

Predlog

Vest Brom je, i pored loše forme, apsolutni favorit u ovom meču. Ipak, ne bismo potcenili \'\'Šumare\'\' iz Notingema, pogotovo posle dobrih izdanja u prethodnom periodu. Prošle sezone ove dve ekipe nisu se sastajale s obzirom da je tim iz Birmingema igrao u Premijer ligi. Pre dve sezone bilo je dosta golova kada su se sastali, ali sada smatramo da ih neće biti. Naš predlog je 0-2 sa koeficijentom 1.79 u kladionici CircusCasino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.