Petak, 26/11 - Fudbal, Italija, Serija A
26/11Kaljari vs Salernitana1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/11/2021 00:33
Uvodni meč četrnaestog kola italijanske Serije A se igra na Sardiniji gde će Kaljari dočekati Salernitanu. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Kaljari

Fudbaleri Kaljarija su imali dosta problema prošle sezoen i jedva uspeli da opstanu u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala, pa će svakako i ovog puta primarni cilj biti opstanak u Seriji A.
Trenutno se ekipa sa Sardinije nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje utisak je da će popularni "Sardi" i u ovom šampionatu voditi grčevitu borbu za opstanak.
U prošlom kolu je Kaljari odigrao jedan sjajan meč na gostovanju kod Sasuola, a taj duel je završen rezultatom 2:2, što je bio prvi bod tima sa Sardinije posle četiri vezana neuspeha.

Salernitana

Salernitana je prošle sezone posle 23 godine došla do plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, ali vrlo lako se može desiti da se ekspresno vrate u Seriju B.
Naime, tim sa Salenta se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz sedam osvojenih bodova, koliko ima i pretposlednji Kaljari kod koga između ostalog novajlija u ligi i gostuje u ovom kolu.
U prošlom kolu je tim za koji nastupa legendarni Frank Riberi doživela poraz na svom terenu od Sampdorije, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Kaljari je barem na papiru kvalitetniji tim i mišeljenja smo da će ova ekipa to i pokazati na Sardiniji zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.