Subota, 27/11 - Fudbal, Češka, 1. Liga
27/11České Budějovice vs Slovácko1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/11/2021 22:27
Zanimljiv meč u šampionatu Češke odigraće Češke Buđejovice i Slovačko. Ovaj duel pokazaće da li je u ovom trenutku važnija forma ili tradicija. Utakmica se igra u subotu u 15 časova.
Češke Buđejovice

Daleko od vrha tabele, još dalje od borbe za opstanak. Mesto u sredini tabele najbolje odslikava kako Češke Buđejovice igraju ove sezone. Vole da se nadigravaju, igraju često i za gol više, što je samo jedan od razloga što nemaju koji bod više na svom kontu. Trenutno su padu forme, što se odrazilo na rezultate. U poslednjih šest kola imaju samo jedan trijumf, ali se samo jednom desilo da nisu tresli mrežu rivala. Igraju daleko bolje na svom terenu gde su osovjili 16, dok su na gostovanjima \'\'kljucnuli\'\' samo dva boda.

Slovačko

Slovačko je apsolutni hit šampionata Češke. Poslednji put je ova ekipa poražena 12. septebra na gostovanju kod Slavije u Pragu sa 2:1. Tada je krenula njihova serija kojoj se kraj ne nazire. Eksplozija je bila u prošlom kolu kad su na svom terenu deklasirali Spartu sa 4:0. Takve igre i rezultati doveli su ih na drugo mesto sa samo tri boda zaostatka iza lidera Plzena. Posebno dobro igraju na gostovanjima gde su na osam mečeve postigli 16 golova. Na poslednjih sedam mečeva Čeških Buđejovica i Slovačkog višeno je čak pet remija, rezultati su uvek bili 0:0 ili 2:2.

Predlog

Ako verujete tradiciji onda je preporuka iks, ali mi vam ipak preporučujemo da odigrate na Slovačko koje igra u sjajnoj formi. Ako poslušate i tipujete dvojku na Slovacko, koeficijent u kladionici MaxBet iznosi tačno 2.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.