Utorak, 30/11 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
30/11Lids Junajted vs Kristal Palas1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/11/2021 20:17
U utorak je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Lidsa i Kristal Palasa. Susret između ova dva tima je zakazan za 21:15h.
Lids

Svakako da smo od fudbalera Lidsa dosta više očekivali kada je ova sezona u pitanju, ali je nažalost trenutno situacija takva da se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi opstanak u društvu najboljih.
Izabranici Marsela Bjelse su na poslednjih pet mečeva ostvarili samo jedan trijumf, jedan poraz i čak tri remija, a u prošlom kolu je ova simpatična ekipa odigrala meč bez golova na gostovanju kod Brajtona.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Lids odigrao šest susreta kao domaćin i ostvario jedan trijumf, tri remija i dva poraza.

Kristal Palas

Što se tiče Kristal Palasa, primarni cilj će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se ekipa iz Londona nalazi na sredini tabele, preciznije na jedanaestoj poziciji, pa je utisak da svi navijači ovog tima mogu da budu zadovoljni.
U prošlom kolu je tim za koji nastupa Luka Milivojević doživeo poraz na svom terenu od Aston Vile, a taj susret je završen pobedom tima iz Birmingema od 1:2.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Kristal Palas odigrao šest mečeva na strani i ostvario jedan trijumf, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Četa Marsela Bjelse prosto mora da ide na trijumf na ovom meču i mišljenja smo da će na njega i doći, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.