Sreda, 01/12 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
01/12Juventude vs Bragantino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/11/2021 21:37
Jedan od poslednjih mečeva 35. kola brazilske Serije A nam donosi duel između Žuventuda i Bragantina. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 23:00h.
Žuventude

Žuventude je prošle sezone došao do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, ali kako sada stvari stoje utisak je da bi ova ekipa ekspresno mogla da se vrati u Seriju B pošto se u ovom trenutku nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova, što je po nekom nepisanom pravilu bilo dovoljno za opstanak, ali to ovog puta nažalost neće biti slučaj.
U prošlom kolu je novajlija u društvu najboljih remizirao na gostovanju kod Atletiko Gojasa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Inače, ova ekipa igra dosta dobro u poslednje vreme pošto je na pet poslednjih susreta ostvarila tri trijumfa jedan remi i jedan poraz.

Bragantino

Što se Red Bul Bragantina tiče nema nikakve sumnje da je ova ekipa jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a prava kruna svega bi bio direktan plasman u Kopa Libertadores, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na petom mestu na tabeli, koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi direktan plasman u najkvalitetnije klupsko takmičenje Južne Amerike.
U prošlom kolu je Red Bul remizirao na gostovanju kod Amerike iz Mineira, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Inače, na poslednjih pet mečeva petoplasirana ekipa na tabeli je ostvarila samo jedan trijumf, jedan remi i čak tri poraza.

Naš predlog

I jednoj i drugoj ekipi su bodovi neophodni, a prednost ovog puta ipak dajemo domaćem timu kom zaista gori pod nogama, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusCasino plaća sa sjajnom kvotom 2.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.