Sreda, 01/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
01/12Anže vs MonakoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
30/11/2021 00:35
U sredu je na programu kompletno šesnaesto kolo francuske Lige 1 a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anžea i Monaka. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Anže

Fudbaleri Anžea igraju dosta dobro ove sezone što nam najbolje pokazuje i trenutno šesto mesto na tabeli, iako je poznato da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Anže remizirao na gostovanju kod Lansa u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala sedam duela kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Monako

Monako je dosta dobro započeo ovu sezonu, međutim kako vreme prolazi tako i ekipa iz Kneževine pruža sve slabije partije, pa se u ovom trenutku ekipa sa stadiona "Luj II" nalazi na devetom mestu na tabeli uz čak dvadeset bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
U prošlom kolu su izabranici Nika Kovača samo remizirali na svom terenu protiv Strazbura, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče gostovanja, do sada je ekipa iz Kneževine odigrala sedam mečeva van svog terena i zabeležila samo dva trijumfa uz dva remija i tri poraza.

Naš predlog

Blagu prednost u ovom duelu dajemo gostujućoj ekipi, ali vam ipak pre toga savetujemo da se opredelite za golove koji sasvim sigurno neće izostati na ovom meču.
Kladionica Meridianbet igru 3+ plaća sa fenomenalnom kvotom 2.05, što svakako treba ispratiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.