Subota, 04/12 - Fudbal, Italija, Serija A
04/12Roma vs Inter1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/12/2021 09:33
Jedan od derbi mečeva šesnaestog kola italijanske Serije A se igra na \"Olimpiku\" gde će fudbaleri Rome dočekati Inter. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Roma

Obzirom da je Žoze Murinjo prošlog leta preuzeo Romu, mora se priznati da smo više očekivali od Rimljana kada je ova sezona u pitanju.
Naime, u ovom trenutku se "vučica" nalazi na petom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje, iako je naravno još uvek rano pričati o tome, utisak je da ni ovog puta neće biti ništa od plasmana u Ligu šampiona, pošto Atalanta ima čak šest bodova više.
U prošlom kolu su izabranici Žozea Murinja doživeli težak poraz na gostovanju kod Bolonje, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Roma ostvarila pet trijumfa na "Olimpiku" uz jedan remi i jedan poraz.

Inter

Nakon ne baš sjajnog starta, utisak je da aktuelni šampion kako vreme prolazi pruža sve bolje partije, pa se trenutno milanski gigant nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Napoli, a samo pre nekoliko kola su Napolitanci imali skoro pa dvocifrenu prednost u odnosu na Inter.
U prošlom kolu su izabranici Simonea Inzagija slavili na svom terenu protiv Specije, a taj duel je završen rezultatom 2:0, što je bila treća vezana pobeda za "neroazure" u Seriji A.
Inače, na gostovanjima je do sada Inter odigrao osam mečeva i ostvario pet trijumfa, dva remija i jedan poraz.

Naš predlog

Inter igra sve bolje u poslednje vreme, dok Roma nikako da veže nekoliko trijumfa i umeša se u borbu za plasman u Ligu šampiona.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan meč sa dosta golova, ali vam ipak pre toga savetujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.