Subota, 04/12 - Fudbal, Francuska, Liga 1
04/12Lens vs PSŽ1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
03/12/2021 09:41
Poslednji meč subotnjeg programa kada je u pitanju francuska Liga 1 nam donosi duel između Lansa i PSŽ-a. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Lans

Fudbaleri Lansa igraju dosta dobro u ovogodišnjem izdanju Lige 1, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na petom mestu na tabeli, koje inače na kraju šampionata donosi plasman u Ligu Konferencija.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala šesnaest mečeva u društvu najboljih i ostvarila sedam trijumfa, pet remija i četiri poraza.
U prošlom kolu je petoplasirana ekipa na tabeli remizirala na gostovanju kod Klermona, a taj duel je završen rezultatom 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Lans odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.

PSŽ

Što se tiče PSŽ-a sigurno je da će ove sezone titula biti prioritet i to nakon prošlog šampionata u kom su fudbaleri Lila mimo svih očekivanja došli do naslova prvaka.
Trenutno se Parižani nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani Marsej.
U prošlom kolu su izabranici Maurisija Poketina samo remizirali na svom terenu protiv Nice, a taj duel je završen bez golova, iako je bilo dosta šansi i sa jedne i sa druge strane.
Za kraj, što se tiče gostovanja, do sada je PSŽ odigrao osam mečeva na strani i ostvario šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.

Naš predlog

Iako Lans igra sjajno na domaćem terenu mišljenja smo da će Parižani ipak doći do trijumfa na ovom gostovanju, pogotovu što u prošlom kolu nisu uspeli da pobede Nicu na svom terenu, pa je sigurno da će učiniti sve da se zbog toga iskupe svim svojim navijačima.
Toplo vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.