Utorak, 07/12 - Fudbal, Engleska, Liga 1
07/12Sanderlend vs MorecambeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
06/12/2021 20:14
U vanrednom kolu engleske Lige 1 \'\'Crne mačke\'\' dočekuju tim Morkamba. Utakmica je na programu u utorak u 20.45.
Sanderlend

Već je vreme da \'\'Crne mačke\'\' počnu uspon. Nakon ispadanja iz Premijer lige ovaj tim je potonuo do trećeg ranga takmičenja i nikako da se vrati bar u Čempionšip. OVa sezona bi mogla da bude ta posle koje će se vratiti, za početak, među drugoligaše. Posle 20 odigranih kola nalaze se na šestom mestu, ali imaju samo dva boda manje od vodećeg Roterama. Ostalo je još mnogo da se igra, biće pobeda i poraza, a ko na kraju sakupi više dobrih rezulatat eto ga u višem rangu. Konkurenti su i Vigan, Vajkomb, Plimut, ali i još neki timovi. Sanderlend je bez poraza na četiri poslednja kola, sa dva remija i dve pobede.

Morkamb

Gosti su prošlog proleća iz Lige 2 ušli u Ligu 1 i na početku su se sasvim dobro snašli. Međutim, vremenom je morkamb počeo da popušta, pa duel sa Sanderlendom dočekuje tek na 20. poziciji, tik iznad zone ispadanja. Morkamb je imao četiri uzastopna poraza na strani, ali je na poslednjem gostovanju slavio protiv Flitvuda. Sa Sanderlendom nisu igrali tačno tri godine, ali je i to bilo u jednom od nevažnijih kupova. Ovo će biti prvi prvenstveni duel ova dva tima u istoriji. U prošlom kolu Morkamb je poražen na svom terenu od MK Donsa sa čak 4:0.

Predlog

Domaći tim jeste veliki favorit u ovom duelu, ali u nižim engleskim ligama iznenađenja su vrlo česta. Ovo nam deluje kao meč na kome bi moglo da bude golova, pa vam predlažemo da odigrate 3+ na duelu Sanderlenda i Morkamba. Za ovaj tip u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.