Utorak, 07/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
07/12Ajaks vs Sporting CP1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
06/12/2021 20:16
U utorak su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajaksa i Sportinga. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ajaks

Fudbaleri Ajaksa igraju fenomenalno u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona a najbolji pokazatelj za to je i prvo mesto u grupi sa maksimalnih petnaest osvojenih bodova, pošto je ova ekipa na pet susreta ostvarila isto toliko trijumfa i obezbedili prvo mesto u grupi.
U prošlom kolu je tim iz Amsterdama slavio na gostovanju kod Bešiktaša a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče holandskog šampionata, "kopljanici" su u prošlom kolu demolirali Viljem na svom terenu, a taj meč je završen rezultatom 4:0.

Sporting

Malo ko je timu iz Lisabona davao u ovoj grupi šanse za osminu finala, pogotovu nakon dva poraza u prva dva kola.
Međutim, nakon toga su izabranici perspektivnog Rubena Amorima vezali čak tri trijumfa i pobedom u prošlom kolu na svom terenu protiv Dortmunda došli do overe plasmana u nokaut fazu, što je svakako novi veliki uspeh za Sporting, nakon prošlosezonske titule šampiona Portugala.
U lepom raspoloženju Sporting dolazi na ovo gostovanje, pošto je ova ekipa u derbiju Lisabona u petak savladala Benfiku, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Sigurno je da nas očekuje jedan fenomenalan susret u kom će i jedna i druga ekipa ići na trijumf, a veću prednost ipak dajemo "kopljanicima" koji igraju fenomenalno na svom terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Maxbet plaća sa kvotom 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.