Sreda, 08/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
08/12Salcburg vs Sevilja1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
07/12/2021 08:17
U sredu se nastavljaju mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Salcburga i Sevilje. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Salcburg

Salcburg igra fantastično ove sezone u Ligi šampiona i ova austrijska ekipa je na pragu ogromnog uspeha a to je plasman u nokaut fazu.
Naime, u ovom trenutku se šampion Austrije nalazi na drugom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na trećeplasiranu Sevilju, koja im između ostalog i gostuje u ovom kolu.
U prva tri kola Salcburg je ostvario dva trijumfa i remi, ali je onda u poslednja dva kola ova ekipa doživela dva poraza, od kojih se poslednji desio u prošlom kolu kada je šampion Austrije izgubio na gostovanju kod Lila, koji je tom pobedom izbio na prvo mesto na tabeli.

Sevilja

Očekivalo se da Sevilja u ovoj grupi bez većih problema dođe do plasmana u nokaut fazu, ali to se nažalost nije desilo, a možda se neće ni desiti, pošto se u ovom trenutku Andalužani nalaze na trećem mestu na tabeli uz bod manjka u odnosu na drugoplasirani Salcburg i za prolazak dalje im je potrebna pobeda upravo na gostovanju kod ove ekipe.
U prošlom kolu su izabranici Julijena Lopategija ostvarili svoj prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, i to pošto su na svom terenu bez većih problema savladali Volsfsburg, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ulog je ogroman pošto će pobednik duela doći do plasmana u osminu finala. Smatramo da je ipak Sevilja daleko kvalitetniji rival i da će taj kvalitet isplivati na površinu na ovom duelu, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.