Četvrtak, 09/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/12Napoli vs Lester SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/12/2021 07:59
Jedan od najzanimljivijih mečeva poslednjeg kola grupne faze Liga Evrope se igra na stadionu \"Dijego Armando Maradona\" gde će Napoli ugostiti Lester. Susret između ova dva izuzetno kvalitetna tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Napoli

Utisak je da kako vreme prolazi tako i Napoli pruža sve slabije partije, i od subote se ova ekipa više ne nalazi na prvom mestu na tabeli italijanske Serije A.
Razlog za to je poraz od Atalante na svom terenu u jednom sjajnom susretu koji je završen rezultatom 2:3.
Ono što ne valja je da podatak da će Napolitanci duže vreme biti bez Kulibalija, koji je doživeo neugodnu povredu na gostovanju kod Sasuola.
Inače, u ovom trenutku se izabranici Lučana Spaletija nalaze na trećem mestu na tabeli u Ligi Evrope i za prolazak u nokaut fazu im je potrebna pobeda u poslednjem kolu na svom terenu protiv Lestera.

Lester

Nakon nekoliko sjajnih sezona u kojima su "lisice" do poslednjeg kola bile u igri za plasman u Ligi šampiona, utisak je da izabranici Brendana Rodžersa ove sezone imaju baš dosta problema.
Naime, nekadašnji šampion Premijer lige se trenutno nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli sa samo devetnaest osvojenih bodova, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela novi poraz i to na gostovanju kod Aston Vile kada je bilo 2:1.
Što se tiče Liga Evrope, "lisice" i dalje drže sve u svojim rukama, ali imaju težak zadatak pošto će morati da odole na gostovanju kod Napolija, koji važi za jednog poprilično dobrog domaćina.
Inače, prvi meč između ova dva tima koji je odigran u Engleskoj završen je rezultatom 2:2.

Naš predlog

Sasvim sigurno ni jedni ni drugi ovde neće previše kalkulisati i pošto će oba tima ići na trijumf, a samim tim i na gol, smatramo da će pogodaka biti na obe strane zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.