Subota, 15/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/01Ažaksio vs OkserDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
12/01/2022 09:14
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske druge lige, i to susret između Ažaksioa i Oksera. Duel između ova dva tima je zakazan za 15 časova.
Ažaksio

Malo ko se nadao da će Ažaksio pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju Lige 2.
Naime, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Tuluz i dva boda više u odnosu na trećeplasirani Okser koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je Ažaksio odigrao još jedan dobar meč na svom terenu protiv Grenobla i slavio sa 1:0, što je bila jedanaesta pobeda u sezoni za lidera na tabeli.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju, do sada je ovaj tim ostvario sedam trijumfa, dva remija i samo jedan poraz.

Okser

I Okser posle duže vremena ima zapaženu ulogu u drugom po kvalitetu rangu francuskog fudbala, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na lidera Ažaksioa, kod koga dolaze u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu je trećeplasirani tim na tabeli i nekadašnji redovni član Lige 1 slavio kod Grenobla, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, na poslednjih pet susreta Okser je ostvario dva trijumfa, jedan remi i dva poraza.
Kada su u pitanju mečevi na strani do sada je trećeplasirani tim na tabeli doživeo samo dva poraza na strani uz tri remija, ali i čak pet trijumfa.

Naš predlog

Sigurno je nas očekuje jedan veoma interesantan susret obzrirom da su ovo dva uz Tuluz možda i glavna favorita za plasman u Ligu 1.
Nezahvalno je prognozirati konačan ishod, ali smo mišljenja da bi golova moralo biti na obe strane, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.