Nedelja, 16/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal 2
16/01Académica vs Rio Ave1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
15/01/2022 10:05
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč portugalske Segunde, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Akademike i Rio Avea. Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Akademika

Fudbaleri Akademike su bez ikakve sumnje jedno od najvećih razočarenja ovogodišnje izdanja portugalske Segunde, i to pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi tek na pretposlednjem mestu na tabeli, koje nažalost na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Trenutno Akademika ima čak sedam bodova manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Trofensea, kada je bilo 1:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je dojučerašnji član Primeire odigrao osam mečeva kao domaćin i ostvario samo jedan trijumf, uz tri remija i četiri poraza.

Rio Ave

Iako je Rio Ave jedan od najvećih favorita za ulazak u najkvalitetniji rang portugalskog fudbala, mora se priznati da se ovaj tim do sada nije proslavio pošto se u ovom trenutku nalazi na petom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Kasa Piju.
Ipak, ne treba nikako zaboraviti da Rio Ave ima čak dva meča manjka u odnosu na gotove sve timove iz Segunde, pa bi sa ta dva trijumfa u zaostalim susretima ovaj tim došao makar do deobe prve pozicije.
U prošlom kolu je ovaj tim slavio na gostovanju kod upravo prvoplasiranog tima na tabeli, a generalno, kada su u pitanju mečevi na strani do sada je Rio Ave odigrao osam susreta van svog terena i doživeo jedan poraz, uz četiri trijumfa i tri remija.

Naš predlog

Utisak je da je gostujuća ekipa veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.78.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.