Subota, 15/01 - Fudbal, Francuska, Liga 2
15/01Pariz vs Avr1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
15/01/2022 10:22
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj za vikend, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Pariza i Avra. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Pariz

Fudbaleri Pariza pružaju brutalno dobre partije u poslednje vreme, što će nam verovatno i najbolje pokazati podatak da je ova ekipa na šest poslednjih susreta ostvarila isto toliko trijumfa i trenutno se nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli koje na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu su Parižani slavili na svom terenu protiv Amijena, a taj duel je završen rezultatom 1:0, čime je Pariz došao na samo dva boda zaostatka u odnosu na prvoplasirani Ažaksio.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ovaj tim odigrao devet mečeva i ostvario pet trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz.

Avr

Što se tiče Avra, utisak je da navijači ovog tima takođe imaju razloga za zadovoljstvo, obzirom da se ekipa koja ima jednu od najboljih omladinskih škola u Evrope trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju prvenstva ne donosi plasman u doigravanje, a upravo to i jeste primarni cilj ovog tima.
U prošlom kolu je ekipa Avr doživeo poraz na svom terenu od Sošoa, a taj meč je završen rezultatom 0:1.
Inače, kada su gostovanja u pitanju ova ekipa se do sada pokazala u najboljem mogućem svetlu pošto su na devet odigranih mečeva doživeli samo jedan poraz, uz četiri trijumfa i isto toliko remija.

Naš predlog

Pariz ima šest vezanih trijumfa u Ligi 2, i sva je prilika da će se ta sjajna serija nastaviti i na ovom duelu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.