Utorak, 18/01 - Fudbal, Nemačka, Kup Nemačke
18/01Keln vs Hamburger SV1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/01/2022 16:41
U osmini finala nemačkog DFB kupa na Rajn Energiju Keln dočekuje ekipu Hamburgera. Utakmica se igra u utorak u 18.30.
Keln

\'\'Jarčevi\'\' imaju sasvim zadovoljavajuću seznu do sada, pogotovo ako se uporedi sa prethodnom u kojoj su opstanak izborili tek u baražu protiv trećeplasirane ekipe iz Cvajte. Izgleda da su naučili iz sopstvenog lošeg primera, pa su prvi deo ovogodišnjeg prvenstva okončali u gornjem delu tabele. Posle tri vezane prvenstvene pobede, u subotu je usledio i poraz, ali onaj koji ne boli mnogo, pošto je doživeljen od neprikosnovenog Bajerna iz Minhena. Jeste to bio ubedljiv poraz, bilo 4:0 uz tri pogotka Roberta Levandovskog, ali su sedam dana ranije fudbaleri Kelna doneli tri boda iz Berlina gde su savladali Hertu. Sada imaju šansu da se probiju u završnicu najmasovnijeg takmičenja, a recimo samo da su u dva prva kola DFB kupa eliminisali Jenu i Štutgart, oba puta slavivši na strani.

Hamburger

Smatramo da slavni tim sa severa Nemačke nema u fokusu učinak u Kupu, i da je njima najbitnije da se vrate u elitu posle pune četiri godine. Prošle sezone je Hamburger otišao daleko u ovom takmičenju, ali na kraju od toga nije imao ništa. Izvisili su za povratak u Bundesligu, a Kup, naravno, nisu osvojili. Čini se da je ove sezone sve podređeno povratku u elitu, mada je ne može reći da ide kao podmazano. Hamburger jeste u vrhu, ali još uvek ipod prve dve pozicije koje donose direktan plasman. Međutim, verujemo da bi u timu iz najveće nemačke luke bili prezadovoljni i trećim mesto i nastupom u baražu, koji im je takođe izmakao prethodnih sezona. U prva dva kola Kupa Hamburger je eliminisao Braunšvajg i Nirnberg.

Predlog

Mnogo rasterećeniju poziciju što se tiče prvenstva ima domaćin. Keln je daleko od borbe za opstanak u Bundesligi, a to i jeste jedini cilj ovog tima. S druge strane Hamnurger se bori za ulazak u elitu, u Cvajti se vodi velika bitka za dva prva mesta, pa im učinak u Kupu nije prioritet. Zato predlažemo jedinicu na ovom meču, a za pobedu Kelna u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.