Nedelja, 23/01 - Fudbal, Španija, La Liga
23/01Deportivo Alaves vs Barselona1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
22/01/2022 19:12
Poslednji meč 22. kola španske La Lige se igra u Baskiji gde će fudbaleri Alavesa dočekati Barselonu. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Alaves

Alaves ima kontinuitet igranja u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala, ali sve to bi moglo da padne u vodu nakon ove sezone.
Naime, domaćin se nalazi u velikim problemima i deluje da ovom timu sledi velika borba za opstanak obzirom da se u ovom trenutku Alaves nalazi na osamnaestom mestu na tabeli.
U prošlom kolu je ekipa iz Baskije doživela pravu katastrofu na gostovanju kod Betisa kada je bilo čak 4:0.
Na poslednjih pet susreta Alaves je doživeo tri poraza i dva puta remizirao.

Barselona

Jasno je bilo svima da će tim sa "Nou Kampa" imati određene probleme nakon odlaska Lea Mesija, ali sigurno niko nije očekivao da će se Katalonci ovoliko mučiti.
Naime, izabranici Ćavija se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli i sigurno je da im predstoji paklena borba za plasman u Ligu šampiona.
Ne treba zaboraviti da ova ekipa ima dosta problema na gostovanjima pa otuda i ne čudi remi na prošlom meču u gostima kod Granade kada je bilo 1:1.
Na poslednjih pet susreta Barsa je dva puta pobedila i tri puta remizirala.

Naš predlog

Izabranici Ćavija prosto moraju da slave na ovom susretu ukoliko žele da nastave borbu za plasman u Ligu šampiona, a mišljenja smo da će se to i desiti obzirom da Alaves igra katastrofalno u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.