Nedelja, 23/01 - Fudbal, Španija, Segunda
23/01Real Sociedad II vs Cartagena1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
23/01/2022 14:37
Domaći tim je u jako lošoj formi što bi gosti mogli da iskoriste. Utakmica španske Segunde igra se u ponedeljak u 21 čas.
Real Sosijedad II

Posle ne toliko lošeg starta novajlija u Segundi je totalno potonuo. Drugi tim prvoligaša iz San Sebastijana je na pretposlednjem 21. mestu sa 18 bodova, a iza njih je jedino otpisani Alkorkon sa samo 11. Već sada se čini da će Baskijci teško uspeti da ostanu među drugoligašima, i da je sva prilika da će se posle samo jedne sezone vratiti ujednu od regionalnih liga. Osam bodova imaju mnaje od prvog tima iznad crte i ako nastave loš niz, biće to razlika koju će teško dostići. Niz od šest uzastopnih poraza prekinuli su u polsednjem svom meču, kada su na gostovanju kod favorizovanog Leganesa osvojili bod, što je bilo ravno senzaciji.

Kartagena

Gostujući tim se takođe nalazi u sredini tabele, ali i u mnogo lagodnijoj poziciji od svog rivala. U nekoliko dobrih rezultata Kartagena bi lako mogla da se nađe u zoni plej-ofa, a tada je sve moguće, pa i plasman u La Ligu. Poslednjih sezona dešavalo se da u doigravanju trijumfuju timovi koji su zauzimali poslednje mesto koje je vodilo u plej-of, i tako stizali do španske elite. Niz od četiri uzastopne utakmice bez poraza Kartagena je prekinula u prošlom kolu kada je doživela ubedljiv poraz na svom terenu od Ueske, bilo je 3:0 za goste. Imali su sasvim zapažen nastup u Kupu kralja, a iz tog takmičenja izbacila ih je Valensija u šesnaestini finala.

Predlog

Real Sosijedad II igra katastrofalno na svom terenu. Doživeli su pet uzastopnih poraza, a jedinu pobedu na svom stadionu ostvarili su u prvom izlasku pred svoje navijače u Segundi, još polovinom avgusta protiv Leganesa. Ovo je drugi međusobni duel ova dva tima u istoriji, a jesenas je Kartagena slavila minimalnu pobedu na ekipom iz San Sebastijana. Očekujemo da će i sada slaviti Kartagina, ovog puta kao gost. Kvota za dvojku u kladionici CircusCasino iznosi 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.