Četvrtak, 27/01 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
27/01Čile vs ArgentinaDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
26/01/2022 06:16
U četvrtak se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano ove godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čilea i Argentine. Duel između ova dva tima je zakazan za 01:15h.
Čile

Utisak je da se Čileanci do sada nisu proslavili u ovim kvalifikacijama, ali i pored toga treba priznati da se ova ekipa nalazi na dobrom putu da se nađe na Mundijalu.
Naime, u ovom trenutku Arturo Vidal i drugari zauzimaju šesto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu i petoplasiranu reprezentaciju na tabeli, a to su u ovom trenutku Kolumbija i Peru.
U prošlom kolu je Čile nažalost poražen na svom terenu protiv Ekvadora, a taj duel je završen rezultatom 0:2, što je bio već šesti poraz za Čile u ovim kvalifikacijama.

Argentina

Ono što je najbitnije je da je Argentina obezbedila plasman na najveću smotru fudbala, i to vrlo verovatno sa drugog mesta na tabeli obzirom da u ovom trenutku Leo Mesi i drugari imaju šest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Brazil.
U prošlom kolu su se upravo ove dve selekcije i sastale u najvećem derbiju južno-američkog fudbala, a na kraju nije bilo golova.
Inače, valja napomenuti da Leo Mesi neće igrati za svoju selekciju u januarskom ciklusu, što će sasvim sigurno biti veliki hendikep za Argentince, koji ruku na srce nemaju previše takmičarskog motiva do kraja kvalifikacija.

Naš predlog

Čile mora da ide na pobedu na ovom duelu kako bi ostao u igri za plasman na Mundijal, što možda i neće biti toliko teško obzirom da Argentinci dolaze u oslabljenom sastavu, a na sve to, ova selekcija je odavno obezbedila plasman na Svetsko prvenstvo.
Zbog svega toga vam preporučujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.