Subota, 25/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
25/06Havesund vs VikingDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
9 / 10 Ulog
22/06/2022 12:33
Već drugi put ove sezone sastaju se Havesund i Viking, mada je tek 11. kolo. U Stavangeru je bilo ubedljivih 5:1 za Viking. Meč u Havesundu igra se u subotu u 16 časova.
Havesund

Domaći tim ne može da bude zadovoljan početkom sezone, ali nams e čini da su se malo popravili u prethodnom periodu. Istina poslednju pobedu su upisali polovinom maja, kada su vezali dva trijumfa, nad Kristijansundom i Odd-om, a to su im i jedine pobede do sada u prvenstvu. U prošlom kolu gostovali su na severu zemlje gde su se sastali sa Tromzeom i osvojili važan bod, bilo je 1:1. To je bio treći uzastopni remi Havesunda nakon nerešenih rezultata sa Olesundom i Rozenborgom. To se nije mnogo odrazilo na njihov položaj na tabeli i Havesund je i dalje na 14. mestu, onom koje na kraju prvenstva donosi samo plasman u baraž.

Viking

Zbog obaveza koje će ekipa iz Stavangera imati u evropskim kvalifikacijama, neke utakmice odigrali su unapred. jedna od njih je meč sa Havesundom iz 16. kola koji je odigran još krajem aprila. Taj duel Viking je dobio sa ubedljivih 5:1, ali su tada bili u najboljoj formi u ovoj sezoni. Pred odlazak na pauzu zbog obaveza reprezentacija u Ligi nacija, Viking je vezao tri meča bez pobede i počeo da gubi korak sa timovima iz vrha tabele. Ni dvadeset dana pauze nije im pomoglo da se saberu, pa su u prvoj utakmici po povratku prvenstvenim obavezama izgubili na svom terenu od slabog Sanderfjorda, i to nakon preokreta na domaćem terenu. Videćemo do kada će trajati ova kriza, a već je ostavila velike posledice, pošto su se Lilesterm i Molde već odvojili.

Predlog

To što je Viking dao pet golova Havesundu u prethodnom odmeravanju snaga pre dva meseca sada ništa ne mora da znači. Od tada je Havesund malo popravio formu, dok je Viking znatno unazadio svoju. uzmimo i to što će Havesund želeti da se revanšira za taj ubedljiv pozar, pa je mnogo bolje izbeći konačan rezultat i odigrati igru gol-gol. Za GG u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.