Nedelja, 26/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
26/06Molde vs JervUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/06/2022 15:35
Ovo je prvi prvenstveni okršaj ove dve norveške ekipe Domaćin je apsolutni favorit u duelu sa novajlijom. Meč se igra u nedelju u 18 časova.
Molde

U Moldeu su rešeni da vrate titulu šampiona u svoj grad, a da bi se pehar vratio u Molde moraju da igraju mnogo bolje nego u dve prethodne sezone u kojima je dominirao Bode/Glimt. U ovom trenutku Molde se nalazi na drugom mestu a u leđa gleda samo ekipi Lilestrema. Razlika nije velika, lider ima dva boda više, ali je Molde u naletu i vezali su šest uzastopnih pobeda u prvenstvu. Pored toga bili su uspešni i u kupu, a eliminisali su dva nižerazredna tima. Ne bi smeli da imaju većih problema sa ekipom Jerva, protiv koje još nikad nisu igrali. To je jedina neizvesnost što se ovog meča tiče, a Molde već pravi planove za start kvalifikacija za Ligu konferencija. Zbog dobrog rejtinga preskočiće prvo kolo, ali već znaju ime svog rivala u drugom. Biće to švedski Elfsborg a taj duel biće jedan od najzanimljivih u toj rundi.

Jerv

Debitant u eliti sakupio je do sada sedam bodova iz 10 utakmica i zauzima pretposlednju poziciju na tabeli. Da bi i naredne godine igrali u najjačem rangu norveškog fudbala moraju da poprave formu i osvajaju više bodova. Iza njih je samo ekipa Kristijansunda koja je osvojila samo jedan bod, doduše iz osam utakmica. Posle solidnog starta sezone i dve pobede u prva tri kola, Jerv je trenutno u krizi i vezao je pet poraza u prvenstvu. Bilo je u tim utakmicama rivala koje su mogli da dobiju, tu pre svega mislimo na Odd i Ham-Kam, a u narednom periodu imaće sve teže protivnike. U gostima su igrali četiri utakmice i sve četiri su izgubili, pa je teško očekivati da taj niz prekinu protiv ovakvog rivala kakav je tim Moldea.

Predlog

Jedinica nije upitna na ovom meču, ali to znaju i kladionice pa je kvota na trijumf Moldea minimalna. Ko ne voli da igra niske kvote može pokušati sa golovima, a Molde važi za tim koji uvek igra na gol više. Odbrana Jerva nije odolela i slabijim napadima, pa sumnjamo da će i sada. Naš predlog je domaćin daje barem tri go,a na meču, a za tip T13+ koeficijent iznosi 1.71 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.