Subota, 25/06 - Fudbal, Norveška, Elitserija
25/06Rozenborg vs Kristiansund1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/06/2022 23:25
Norveško fudbalsko prvenstvo se nastavlja ovog vikenda, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rozenborga i Kristijansunda. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Rozenborg

Svakako da su fudbaleri Rozenborga najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju norveškog prvenstv, pošto se ova ekipa mimo svih očekivanja trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Lilestrem.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih norveških klubova poražen upravo na gostovanju kod lidera na tabeli, a taj meč je završen rezultatom 3:1, što je bio drugi poraz osmoplasiranog tima na tabeli u ovoj sezoni.

Kristijansund

Sa druge strane, Kristijansund će se kako stvari stoje na kraju ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga norveškog fudbala preseliti u drugu ligu.
Naime, ova simpatična ekipa pruža katastrofalne partije u poslednje vreme, što nam najbolje potvrđuje i podatak da se ovaj tim nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
Na deset odigranih mečeva Kristijansund je doživeo čak devet poraza uz samo jedan remi i to na svom terenu protiv Ham-Kama, u jednom fantastično mmeču koji je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Utisak je da je domaća ekipa veliki favorit na ovom susretu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.