Nedelja, 26/06 - Fudbal, Argentina, Primera
26/06River Plata vs Lanus1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/06/2022 22:33
Ovog vikenda nas očekuju novi mečevi u argentinskoj Superligi, a za vas smo ovog puta analizirali susret između River Plejta i Lanusa. Meč između ova dva tima je zakazan za 01:30h.
River Plejt

Nakon nekoliko ne baš dobrih mečeva, fudbaleri River Plejta su u prošlom kolu odigrali najbolji meč u poslednjih nekoliko meseci i slavili na gostovanju kod Santa Fea, a taj duel je završen rezultatom 1:5.
Ipak, trenutno se aktuelni šampion Argentine nalazi na četrnaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Njuels, koji se mimo svih očekivanja nalazi trenutno na prvom mestu na tabeli.
Što se tiče partija na domaćem terenu izabranici Marsela Galjarda su do sada odigrali samo jedan meč na svom stadionu i remizirali sa Tukumanom, kada nije bilo golova.

Lanus

Što se tiče Lanusa, ova ekipa igra identično kao njihov protivnik na večerašnjem susretu.
Naime, ovaj tim je u prva dva kola vezao isto toliko remija da bi nakon toga usledio poraz na gostovanju kod Tukumana, pošto je taj meč završen rezultatom 2:1.
Najzad, u prošlom kolu je Lanus poput River Plejta ostvario prvu pobedu u novom šampionatu i to pošto je ova ekipa slavila na svom terenu protiv neugodnog Kolona, a taj susret je završen minimalnim trijumfom domaćina.

NAš predlog

River Plejt polako ali sigurno počinje da hvata pobednički zalet, zbog čega vam savetujemo da i ovde odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.