Ponedeljak, 27/06 - Fudbal, Norveška, 1st Division
27/06Åsane vs Sandnes Ulf1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/06/2022 14:29
Ovo je utakmica 12. kola norveške druge lige. Asane, posle dva poraza, dočekuje odlični Sandnes. Meč se igra u ponedeljak u 18 časova.
Asane

Domaći tim ima iza sebe dva uzastopna poraza. Prvo su minimalnim rezultatom poraženi od Raufoša na strani, da bi onda poklekli i na svom terenu u duelu protiv Ranhajma. Sada su tek na 11. mestu, a iz deset kola osvojili su samo 9 bodova. Ako ovako nastave ne gine im borba za opstanak što je korak unazad u odnosu na prošlo prvenstvo koje su završili na sedmoj poziciji, tik ispod zone Plej-ofa. Asane nije ubedljiv kao domaćin, na pet odigranih utakmice ove sezone čak su tri puta igubili, a samo su pobedili jednom i to ekupu Grorud. Na strani su osvojili jedan bod više nego na svom terenu, i u gostima imaju jednu pobedu, ali su upisali i dva remija.

Sandnes Ulf

Posle Brana iz Bergena, najvećeg favorita za povratak u elitni rang, te ekipe Ranfajma, Sandnes je najopasniji gost. Na pet gostovanja ova ekipa je pobedila čak četiri puta, a samo je jednom teren napustila pognute glave. Sandnes je u dobroj formi, na tri prethodna kola uzeli su sedam bodova i pomerili se na peto mesto. Teško je očekivati da neko može ugroziti Bran na vrhu tabele, ali će direktan plasman izboriti i drugoplasirani tim. Međutim, tu je i odlični Mjondalen, pa je za Sandnes mnogo izvesnije da pokušaju da u prvu ligu uđu preko Plej-ofa. Pre par dana bili su uspešni i u kupu Norveške, pobedili su nižerazredni Egersund na strani.

Predlog

U prošloj sezoni ove dve ekipe odigrale su dva izuzetno efikasna meča. Sandnes je na svom terenu pobedio Asane sa 3:2, dok je prvi duel završen 2:2 u Bergenu. Sada su veće šanse za trijumf na strani gostujućeg tima, Sandnes dolazi sa željom da nastavi seriju pobeda, a za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.