Ponedeljak, 27/06 - Fudbal, Republika Irska, First Division
27/06Treaty United vs Cork City1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
25/06/2022 14:48
Drugu sezonu uzastopno ove dve ekipe su u istom rangu, a sada je Kork Siti mnogo uspešniji. Meč 22. kola druge lige Irske igra se u ponedeljak u 20.45.
Triti Junajted

Domaći tim bio je prijatno iznenađenje prethodne sezone. Iako su bili debitanti sezonu su završili na odličnom četvrtom mestu pa su igrali u PLej-ofu za popunu elite. Nisu uspeli da preskoče još jedan rang, ali je i pitanje kako bi se u njemu snašli, pošto imaju dosta problema ove sezone i u drugoj ligi.Trenutno su na petom mestu, ali imaju veliki zaostatak za Galvejom i Korkom koji predvode karavan, ali su zato na velikoj udaljenosti od Atlonea i Ramblesa, timova sa dna tabele. Po sadašnjem stanju relativno rasterećeno mogu igrati do kraja sezone, pošto će, po svemu sudeći, i naredne godine igrati u istom rangu. U prethodnih sedam utakmica samo su jednom pobedili, ali su jednom i izgubili. Imali su čak pet nerešenih rezultata.

Kork Siti

Gosti su već drugu sezonu u drugoj ligi i sigurni smo da im je dosadilo. Nekadašnji najbolji tim u Republici Irskoj već dugo je bez boljih rezultata, ali je sada apsolutni prioritet povratak u elitu. Prošla sezona bila je katastrofalna, okončali su je na šestom mestu, pa nisu igrali ni u Plej-ofu. Sada su na drugom mestu, imaju samo jedan bod zaostatka za vodećim Galvejom i te dve ekipe su najveći favoriti da se presele u rnag više. Kork nije poražen na 16 poslednjih utakmica, jedini poraz u sezoni doživeli su još u drugom kolu i to od Galveja na svom terenu, a sada su na poslednja četiri meča davali samo po jedan gol, što nikako nije pohvalno za tim iz vrha tabele u bilo kojoj ligi.

Predlog

Kork i Triti Junajted igrali su već dva puta ove sezone, a oba meča dobio je Kork Siti i to ubedljivo. Prvo je slavio 4:0 u gostima, da bi onda u Korku bilo 3:0. Računajući i poslednji međusobni duel iz prethodne sezone, Triti Junajted nije dao gol Korku već više od 270 minuta. I sada odigrajte na Kork Siti, za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.